Så arbetar vi med videokonferens

Vi på DAV Partner AB var tidiga med att erbjuda våra kunder videokonferens, och har arbetat aktivt med tekniken sedan början av 2000-talet. Idag är vi en av de stora aktörerna på marknaden och har lång erfarenhet av såväl tekniken som leverantörerna och komplexiteten.

processstege.png

Vi börjar alltid med att tillsammans med dig och dina kollegor hitta utvecklingsområden redan i fas ett. Då får vi en tydlig målbild över hur lösning och implementation ska se ut.

Därför arbetar vi leverantörsoberoende.

Vad gäller leverantörerna så är vi är inte låsta till någon specifik leverantör; vi väljer alltid den leverantör som bäst möter kundens behov. Däremot har vi som internt krav att vi ska vara experter på de produkter vi säljer. För att möta dessa genomgår vi ständigt utbildningar och utvecklar oss inom våra produkter. Vi arbetar med den modernaste tekniken, och känner dess möjligheter och begränsningar.

Nya krav på leverantörer inom videokonferens.

Självklart har videokonferens, liksom hela IT-industrin, förändrats en hel del de senaste femton åren. Idag räcker det inte att bara montera upp en anläggning bestående av codec, skärm och stativ. Det krävs även hög kompetens och erfarenhet inom bland annat managed services och IT-infrastruktur. Därför arbetar vi på DAV Partner kontinuerligt med att öka och aktualisera våra kompetenser genom certifieringar, utbildningar och egna tester av tekniken.

Generera full nytta av investeringen.

Tillsammans med både kunden och leverantören försöker vi hitta utvecklingsområden för att förenkla och sprida användandet.

Vi bistår med projektledning för allt från mindre installationer, som en bildskärm och ett videokonferenssystem, till mer komplicerade installationer i hörsalar, stora eventsalar, studios med mera.

De senare kan inkludera avancerade ljud- och ljusanläggningar, projektor, stora videoväggar och flera kameror som styrs av ett centralt styrsystem med touchpanel, till exempel.

Hög servicegrad över hela Norden.

Genom vårt nätverk och samarbete med utvalda partners kan vi hålla en hög servicegrad över hela Norden. Vi har sedan starten 2001 ett gediget och inarbetat samarbete med en mängd partners till oss gällande installation och service. Vi har korta ledtider och nöjda kunder från Nordkap till Gedser Odde, från Virmajärvisjön till Vardetangen.

Målet är enkelt: Ni ska inte behöva tänka på tekniken, utan fokusera på att använda den till att skapa bättre möten!

Finansiering och försäkring
Tillsammans med våra välrenommerade partners Wasa Kredit och DNB Nor så erbjuder vi våra kunder att finansiera sina produkter genom hyresavtal. Vill ni veta mer om detta. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kunder inom det privata näringslivet
Inom det privata näringslivet arbetar vi rikstäckande och globalt med offentlig, privat och ideell sektor. Bland kunderna finns allt från små familjeföretag till börsnoterade bolag. Konkreta exempel på kunder hittar du bland våra referenser.

Kunder och avtal inom offentlig sektor
Inom offentlig sektor så finns vi bland annat med på följande ramavtal:

  • Kammarkollegiet AV-produkter 2012
  • Kammarkollegiet Digitala Mötesrum 2013
  • Kammarkollegiet Kommunikation som tjänst (underleverantör till Borderlight AB)

Konkreta exempel på kunder inom offentlig sektor hittar du bland våra referenser.

  

DAVsupport

Skräddarsydd support med obegränsad tillgång - Kontakta oss eller boka möte för mer information.

DAVmeeting

Videokonferens med uppkoppling var du än befinner dig genom DAVmeeting - Kontakta oss eller boka möte för mer information

Huvudkontor
Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal
Telefon:031-775 97 00
E-post:  info [at] dav.se

Filial Stockholm
Arenavägen 33

121 77 Johanneshov
Telefon: 08-650 98 30
E-post: info [at] dav.se

Öppettider 

30/4 stänger vi kl 12.00

1/5 har vi stängt

Mån-fredag kl 8.00-16.30

DAVison, läs mer oss  klicka här!