Våra partners

Inom videokonferens hjälper vi på DAV Partner dig att göra rätt val. Det innebär att vi guidar dig utifrån dina mål och förutsättningar.

För att kunna hjälpa dig rätt, ser vi till att hela tiden utvärdera och uppdatera oss på de ledande systemen.

LifeSize

DAV Partner är Gold Partner till Lifesize, vilket är den högsta partnergraden. Lifesize är kända för sina innovativa lösningar. Bland annat var de först med HD, Full HD, helt virtualiserad infrastruktur och även första tillverkare med egen molntjänst, Lifesize Cloud. Deras nytänkande kreativitet kombinerat med hög prestanda och bra prisbild gör dem väldigt eftertraktade och uppskattade hos våra kunder. Tillsammans har vi en lång och gedigen historia. Det faktum att vi faktiskt var deras första partner i Sverige är förstås en fjäder i hatten.

Läs mer om Lifesize

Candidator

Candidator är ett framgångsrikt IT-företag som levererar kompletta drift-, telefoni-, SFB – Skype for Business- (tidigare Microsoft Lync) och outsourcingtjänster till företag och organisationer på den Nordiska marknaden under devisen ”Make IT simple”.

Vi har under ett par års tid hanterat gemensamma kunder inom våra respektive områden. Samarbetet har utökats och utvecklats, och sedan tidig vår 2015 har vi inlett ett formellt samarbete. Det innebär att vi tillsammans levererar helheten inom IT och videokonferens. Candidator är precis som vi, måna om relationen med kund och vi kompletterar varandra på ett framgångsrikt sätt.

Läs mer om Candidator

Polycom

Polycom är världsledande inom enhetliga kommunikations- och samarbetslösningar. Till exempel använder de flesta leverantörer idag företagets ljudstandard som högsta kvalitet på sina konferenssystem.

Polycom har det bredaste utbudet av högupplöst video, trådburen och trådlös röstkommunikation och lösningar för att hantera innehåll. Ett självklart val för er som vill ha en förstklassig kommunikationsupplevelse.

DAV Partner är certifierade för Polycoms videokonferensprodukter.

Läs mer om Polycom

 

Huvudkontor
Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal
Telefon:031-775 97 00
E-post:  info [at] dav.se

Filial Stockholm
Arenavägen 33

121 77 Johanneshov
Telefon: 08-650 98 30
E-post: info [at] dav.se

Öppettider 

30/4 stänger vi kl 12.00

1/5 har vi stängt

Mån-fredag kl 8.00-16.30

DAVison, läs mer oss  klicka här!