Installation och service – lokalt och globalt.

Vi kan installera och underhålla installationer för videokonferens i hela världen. I Sverige har vi ett av branschens största servicenätverk, i Norden har vi ett utvecklat nät av samarbetspartners och vårt Global Deployment Program säkerställer framgångsrik installation globalt.

Sveriges största servicenätverk.

Vi har ett av Sveriges största servicenätverk! Det täta och stabila nätverket gör oss till en av Sveriges starkaste servicepartners med korta åtgärdstider var i landet ni än befinner er.

Norden – etablerade samarbetspartners.

Genom våra samarbetspartners i Norden når vi även ut till våra grannländer på kort tid och kan alltså erbjuda en mycket hög servicegrad. Vi är även rekommenderad partner till LifeSize för att hjälpa utländska aktörer och deras kunder i Sverige.

Global Deployment Program – når hela världen.

Global Deployment Program (GDP) är vårt globala installerings- och serviceprogram. GDP ger kompletta lösningar för köp och installation av videokonferenssystem över hela världen. En kontaktpunkt ger dig tillgång till exempelvis produktförsäljning, installation, service och utbildning. Installation sker på respektive lands hemspråk eller på ert gemensamma koncernspråk.

Egen personal kortar ledtider ytterligare.

Utöver vårt breda nätverk har vi också egen personal för installation av hårdvara och infrastruktur. Om det behövs, kan vi ytterligare korta ner våra ledtider och vara ännu mer flexibla i vår service till dig.

 

DAVsupport

Skräddarsydd support med obegränsad tillgång - Kontakta oss eller boka möte för mer information.

DAVmeeting

Videokonferens med uppkoppling var du än befinner dig genom DAVmeeting - Kontakta oss eller boka möte för mer information

Huvudkontor
Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal
Telefon:031-775 97 00
E-post:  info [at] dav.se

Filial Stockholm
Arenavägen 33

121 77 Johanneshov
Telefon: 08-650 98 30
E-post: info [at] dav.se

Öppettider 

30/4 stänger vi kl 12.00

1/5 har vi stängt

Mån-fredag kl 8.00-16.30

DAVison, läs mer oss  klicka här!