AV Systeminstallation

Vi har lång erfarenhet av att bygga mötes- och konferens- rum med modern AV-teknik. Vi erbjuder design och implementering av AV-teknik till allt från mindre konferensrum till stora hörsalar. 

Vår gedigna erfarenhet, kompetens och omsorg ger dig som kund en trygghet. Vår personal är med under hela processen, från behovsanalys till färdigt projekt. Vi arbetar märkesoberoende, och väljer produkter och teknik utifrån era behov och de krav den aktuella applikationen ställer.

installation_tjanster.png

En AV-systeminstallation kan exempelvis gå till på följande sätt: 

En kund kontaktar oss med ett behov av AV-teknik för en medelstor lärosal.Vi kommer ut och tittar på lokalen tillsammans med kunden, mäter och noterar förutsättningar för montering och övriga önskemål. Vi bår igenom eventuella önskemål från kunden, till exempel upplösning, enkelhet för brukaren, stöldskydd, möjlighet till mikrofonuppkoppling, kunna spela upp externt ljud samt att i framtiden kunna integrera videokonferensutrustning.

Projektledaren hos oss väljer ut och sammanställer lämpliga produkter i en offert som skickas till kund. Projektledaren går igenom offerten med kund för att säkerställa att alla funktioner är med. Projektledaren koordinerar sedan inköp av material och teknik samt bokar tid för installation. Under installationen kan vi lösa olika uppgifter eller tillkommande önskemål med våra välfyllda servicebilar. Den fasta elinstallationen (som ofta behövs) ordnar våra behöriga elektriker.

Efter avslutad installation går vi igenom anläggningen med kund och ger en kort introduktion. Ett DAV Serviceavtal kan underlätta om kunden har flera konferensrum som används kontinuerligt. Service avtalet kan innehålla utökad telefonsupport, planerade servicebesök, inventering av utrustning samt inställelsetid för tekniker vid fel på anläggningen med mera.

Våra kunder är privata företag och offentlig sektor, projekten är både stora och små.


Tveka inte att höra av dig!

Huvudkontor
Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal
Telefon:031-775 97 00
E-post:  info [at] dav.se

Filial Stockholm
Arenavägen 33

121 77 Johanneshov
Telefon: 08-650 98 30
E-post: info [at] dav.se

Öppettider 

30/4 stänger vi kl 12.00

1/5 har vi stängt

Mån-fredag kl 8.00-16.30

DAVison, läs mer oss  klicka här!