AV-Support

Om ett problem uppstår vill vi att du snabbt och säkert ska få hjälp. Här hittar du informationen om vår support.

När du behöver teknisk support på en produkt eller systemlösning som levererats av oss är du välkommen att kontakta vår serviceavdelning, antingen via telefon (031 – 775 97 00) eller via mail (support [at] dav.se).

Garantitid på produkter och system som är levererade av DAV Partner AB är normalt sett ett år, om inte annat anges. Eftersom en stor del av vår försäljning sker genom ramavtal kan det vara olika förutsättningar för ramavtalen, ber vi dig som har frågor att kontakta vår serviceavdelning för mer information om vad som gäller just er (t ex vad gäller support- och serviceavtal).

Om ni har en defekt produkt eller systemlösning ber vi er fylla i en serviceanmälan och skicka till oss tillsammans med produkten. Länk till serviceanmälan finns i menyn till vänster. Bifoga gärna kopia på faktura vid garantianspråk.

Kontakta alltid vår serviceavdelning innan ni skickar in produkten, eftersom returadressen kan variera. Vid retur betalas returfrakten av kunden (om varan är felexpedierad av oss står vi självklart för frakten).

Vi kan också erbjuda DAV Serviceavtal, då kan du som kund känna dig trygg med att din utrustning fungerar som det är tänkt. DAV Serviceavtal anpassas till er systemlösning. Vi kan till exempel göra ett årligt servicebesök, då vi går igenom alla projektorer, rengör filter, kontrollerar lamptider och gör en funktionskontroll på anläggningen.

Vi lämnar noteringar om anläggningens kondition och förslag på åtgärder. Till exempel kan en projektorlampas brinntid snart vara slut, då kan ni beställa en ny i god tid och slippa stressen om lampan till exempel går sönder mitt under ett möte. Behöver ni en tekniker som kommer ut och hjälper er på plats, ordnar vi självklart det.

Kontakta oss gärna så berättar vi mer.

Huvudkontor
Södra Ågatan 18A
431 35 Mölndal
Telefon:031-775 97 00
E-post:  info [at] dav.se

Filial Stockholm
Arenavägen 33

121 77 Johanneshov
Telefon: 08-650 98 30
E-post: info [at] dav.se

Öppettider 

30/4 stänger vi kl 12.00

1/5 har vi stängt

Mån-fredag kl 8.00-16.30

DAVison, läs mer oss  klicka här!